restaurante

Românii frecventează mai rar restaurantele. Sectorul HoReCa a suferit pierderi de 8% în primele luni ale acestui an.

Scăderea cheltuielilor românilor în sectorul HoReCa În fața unei incertitudini economice crescânde, românii au…

Actual

Apă gratis doar pe hârtie. Experiment Digi24: Cum încalcă restaurantele legea în vigoare de un an. „Noi nu dăm. Așa e politica firmei.”

Legea privind apa de la robinet în restaurante, ignorată de personal Legea care permite…

Actual

INTERVIU cu Petrișor Tănase: Securistul te obliga să duci la masă, ca ospătar, farfurii sau scrumiere speciale dotate cu microfoane.

Confesiunile Chef-ului Petrișor Tănase despre perioada comunistă Chef Petrișor Tănase a făcut recent o…

Actual

Viermi crocanți și caviar de anghinare. Ce rețete ne vor sprijini în adaptarea la schimbările climatice, conform maeștrilor bucătari.

Inovații culinare pentru viitorul gastronomic În restaurantele de lux ale viitorului, meniurile ar putea…

Extern