Deliciul pe care Prințesa Diana nu-l putea suferi! Toți îi aduceau acest preparat

Moderator
2 Min Citire

Sursa foto: Google Images

0:00

Preferințele culinare ale Prințesei Diana

Prințesa de Wales, Diana, avea preferințe alimentare bine definite, dar detesta un fel de mâncare apreciat în cercurile înalte: somonul. Deși era servit frecvent la evenimentele la care participa, Diana nu l-a putut suporta niciodată.

Contraste în alimentație

În timp ce Regele Charles al III-lea avea gusturi aristocratice în materie de mâncare, Diana prefera o alimentație simplă și sănătoasă. Bucătarul său, Darren McGrady, a dezvăluit că, deși la mese se menționa că Prințesa iubește somonul, în realitate, ea îl detesta.

Experiențele culinare ale Prințesei

Diana a avut o dietă bazată pe pui, pește și legume, evitând prăjelile în ulei. Deși nu a exclus complet somonul din alimentație, a avut momente în care s-a arătat frustrată de prezența constantă a acestuia la mese. „Mor de foame, așa că nu-mi spune că serviți din nou somon. Ce aveți voi, bucătarii, cu mine? Oriunde merg în lume, somonul mă urmărește”, a comentat amuzată Prințesa.

Diferențele între Diana și Regina Elisabeta a II-a

Darren McGrady a subliniat că diferențele dintre preferințele culinare ale Dianei și cele ale soacrei sale, Regina Elisabeta a II-a, erau semnificative. Regina prefera mâncăruri grele și bogate în sosuri, în timp ce Diana evita carnea de porc și consuma, în general, preparate mai ușoare.

Concluzie

Preferințele alimentare ale Prințesei Diana reflectă nu doar gusturile personale, ci și o distincție clară între stilurile de viață și alimentație ale membrilor familiei regale britanice, evidențiind un contrast între tradiție și modernitate.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *